Фирмата е създадена през февруари 1990 година от нейния менажер Тодор Янакиев.С постоянство и усъвършенстване създава верига от ресторанти и един хотелски комплекс.

За висок професионализъм в сервирането,кулинарията и менажирането на ресторанти и хотели е избран за ресторантьор на България за 1998 година,избран е за член на управителният съвет на БХРА и създава първият конкурс за готвач на годината в кк.Златни пясъци под егидата на БХРА.

Провел е първият конкурс Златна табла в кк..Златни пясъци в к-с Ревиера.

През 1991 година създава открива и развива комплекс 'РАЙ' развива рeсторантьорската и хотелиерска дейност на комплекса и го превръща в най- прекрасното райско кътче в североизточна България.

Построява в центъра на Търговище уютен ресторант с три зали ,в една от тях е местният Ротари клуб в който е член.

Постоянният професионализъм и усъвършенстването в кулинарията, безупречният сервиз ,подборът на вина и свежи храни в ресторанта го прави достоен носител на наградата "КЛАСИЧЕСКИ РЕСТОРАНТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2011г.

ПЛОВДИВ 27.09 2012г.-награда и грамота -Принос в развитието на туризма на територията на община Търговище в категория "Заведения за обществено хранене".

Стратегията ни е нашите клиенти да се хранят здравословно,не просто да ядът.Здравословна храна със свежи продукти,български производители.
.