Ресторант Нова Мизия, заведение от градски тип е преобразуваният вече бивш ресторант “Мизия”, който е функционирал от началото на 1961 под контрола на първия български туристически оператор “Балкан Турист”.

Заведението е разположено в центъра на град Търговище между Търговищката община, окръжен съд Търговище, непосредствено до банка ОББ и областна администрация. Заведението е част от хотелският комплекс Мизия, където посетителите на заведението и града могат да се възползват от нощуване в центъра.

Обектът стартира с нова визия през 2008 г. Съставящо се от три зали - салон на виното, пица ресторант и клуб ресторант, също така предлага и изклуцхителна лятна градина. Малка част от заведението е обособена 4-та зала за провеждане на срещи на местният ротари клуб, също така обекта разполага с конферентна зала с капацитет - 100 места.

Архитектурно залите са разположени на буквата “П” и комуникират при необходимост. Капацитетът на закритата площ е 250 места а на откритата 80. Посредством подвижни прегради две от залите могат да бъдат отделени.

Заведението е предпочитано за провеждане на семейни, коледни и новогодишни тържества, също така и за бизнес срещи. В обедните часове се посещава като заведение за бързо хранене с традиционна Българска кухня.

Изобилието от зеленина, професионалният екип и оркестър с певица, допринасят за приятната обстановка вечер. Уютът се допълва от живият огън в пеща, където се приготвят пърленки, пици, агнета, прасета и ястия на жар пред погледа на гостите в ресторанта.

Подготовката и стила на заведението е професионално издържана на най- високо ниво според стандартите на “Балкан Турист”.

Телефони за контакти и резервации: 0601/65278 ; GSM: 0898666492
.