Ресторант “Ловна Среща” се намира насред енергийно поле в местността “Парка”, в района на древният град Мисионис или познат като Крумово Кале.

Обект “Ловна Среща” е разположен в близост до град Търговище на разстояние 7 километра. Районът е интересен поради възможността за посещение на заведението и “Рай и Белия кон”. Друг интересен факт за крайпътното заведение е , че се намира на пътя Париж-Варна и Москва-Истанбул. Мястото предлага българска национална кухня от здравословен тип.

Посетителите имат възможността да се любуват на прекрасна природа, също и да провеждат кратки или не чак толкова кратки излети. Местността е известна с различни представители на животинския и растителния свят, както и със силните си енергийни полета. Тези фактори спомагат по-добре да бъде изпитан прекрасният вкус на домашно приготвеното биволско мляко, натуралният билков чай, агнешко печено и други уникално приготвени ястия от готвачите.

Намиращ се в близост комплекс “Рай и Белия кон” дава възможност на клиентите да се възползват от нощуване насред гората с гарантирана пълноценност на съня, също така да провеждат разходки до местни забележителности, хижа Младост и базиликите на древният град Мисионис. Басейн с олимпийски размери, водна пързалка и тенис кортовете в комплекс "Рай и Белия кон" са добро решение да се почувствате по-добре, отколкото на море.

Районът позволява възползването от летни прохладни нощи благодарение на северен планиски склон.

Заведението е подходящо и за семейни тържества в компанията на жива музика и звуците на природата.

Ако не разполагате с много време , можете да поръчате нещо за хапване , а и за из път на телефон 0895632049 .
.