Ресторант "Ловна среща" се намира сред зелената перла на местността "Парка"и енергийно поле ,в района на древния град Мисионис /известната местност "Крумово кале"/.

На 7 км от Търговище "Ловна среща", в съчетание с комплекс "Рай и Белия кон" е интересно крайпътно заведение на път от Париж за Варна и от Москва за Истанбул.

Тук се предлагат българска национална кухня в стил здравословно хранен.Възможност за кратки и продължителни излети сред уникална природа,интересни представители на растителния и животински свят и зареждане с положителна енергия.Това помага да се усети по добре великолепния вкус на биволското мляко,на натуралния билков чай за тонус и добро настроение, както и за другите здравословни храни предлагани в "Ловна среща".

Близостта на комплекса "Рай и Белия кон" е възможност за няколко дневни почивки ,съчетани с с излети до природните забележителности в района , до х."Младост" и базиликите на древния град Мисионис.

Басейн с олимпийски размери , водна пързалка и тенис кортовете в комплекс "Рай и Белия кон" са добро решение да се чувствате по-добре ,отколкото на море.

Вечерите са хладни през летния сезон ,защото "Ловна среща" се намира в полите на северен планинки склон.

Заведението е подходящо за семейни тържества ,настроение създава и живата музика.

Ако не разполагате с много време , можете да поръчате нещо за хапване , а и за из път на телефон 0895632049 .
.