Янакиев Стил

За Нас

Представяне

Янакиев Стил

Създадена през 1990 от Тодор Янакиев – мениджър на компанията. В последствие с постоянство и усъвършенстване той създава верига от обекти.

Тодор Янакиев получава приз за ресторантьор на България през 1998, успехът е породен въз основа на стриктно управление и благодарение на високият професионализъм в кулинарията и обслужването на клиенти. Имиджът който той създава на фирмата спомага неговото избиране за член на управителният съвет на БХРА (Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация), дори създава първият конкурс за готвач на годината в к.к. Златни Пясъци под егидата на асоциацията.

Неговото мото е, че човек е това с което се храни. Също така, той се стреми не просто да предлага храна, а здравословни продукти от най-високо качество, предлагани от български производители. 

Постижения и успехи

1992

Член на Управителния съвет на БХРА

Благодарение на имиджа който Тодор Янакиев създава на фирмата спомага неговото избиране за член на управителният съвет на БХРА (Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация).

1997

Ресторантьор на България

През 1997 година Тодор Янакиев печели приза за ресторантьор на България. Успехът е породен въз основа на доброто управление и благодарение на безкомпромисният професионализъм в кулинарията и обслужването на клиенти. 

2011

Класически ресторант на 2011г.

Ресторант Нова Мизия бе отличен с наградата от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Наградата беше връчена лично на собственика на заведението Тодор Янакиев на тържествена церемония в хотел “Хилтън София”.
2017

Носител на значка "Пол Харис Фелоу"

През 2017 година Тодор Янакиев получи едно от най-високите отличия на Ротари Интернешънъл – значка “Пол Харис Фелоу”. Това признание се отдава на  членове с голям принос и участие в проекти изцяло в полза на обществото.
2019

Отличие за цялостен принос в развитието на ресторантьорството и туризма на Балканите.

През 2019 година Тодор Янакиев получи отличиеза цялостен принос в развитието на ресторантьорството и туризма на Балканите. Международната награда му присъди Балканският алианс на хотелиерските организации (BAHA),  а връчването на наградата съвпадна с международният ден на туризма.

2021

Грамота за Изключителен принос към Българския Туризъм

Тодор Янакиев беше удостоен с грамота “За изключителен принос към българския туризъм”. Гости на церемонията бяха президентът Румен Радев, вицепрезидентът Илияна Йотова, външният министър Светлан Стоев, министърът на туризма Стела Балтова и други.

Вкусни ястия
Поръчки
0
Ресторанта​
Поръчки

Мнения от

Доволни Клиенти

Много приятно място, кокетно малко дворче, изключително любезни сервитьори, вкусно и разнообразно меню. Заведението разполага с две зали, подходящи за всякакви поводи.
5/5

Борислав Курдов

( 2021 | Google )
Много приятно място, кокетно малко дворче, изключително любезни сервитьори, вкусно и разнообразно меню. Заведението разполага с две зали, подходящи за всякакви поводи.
5/5

Снежина Петрова

( 2021 | Google )
Еее това е най реномирания ресторант на Търговище, стопанисван от Тодор Янакиев носител на много награди в областта на туризма в България и Балканите.
5/5

Даниел Кирилов

( 2020 | Google )

Резервация за Специално Събитие

Връзка с Нас

Свържете с нас, а ние ще отговорим на всяко запитване във възможно най-кратък срок.

Работно Време

Понеделник

8:00-22:00

Вторник

8:00-22:00

Сряда

8:00-22:00

Четвъртък

8:00-22:00

Петък

8:00-22:00

Събота

11:00-22:00

Неделя

11:ОО-22:00

свържи се с нас!

Свържете с нас, а ние ще отговорим на всяко запитване във възможно най-кратък срок.